Nu lasa falimentul sa iti scape de sub control

Inainte de revolutie firmele, uzinele, societatile, industria romaneasca nu isi puneau problema sa fie nevoite sa renunte la muncitori, sa isi declare insolventa sau falimentul, sa fie cumparate pe bucati de patroni straini care, ulterior, sa le arunce la fier vechi. La 25 de ani dupa evenimentele din 1989, mai bine de o treime din firmele si societatile comerciale care au fost deschise inainte de 2008 nu mai exista.

Criza le-a pus capac si nu prea, multe dintre ele ajungand in pragul colapsului din cauza unei proaste gestiuni a crizei de imagine sau economice prin care a trecut respectiva firma sau societate. Chiar si in Timisoara, un oras vestic mai dezvoltat si fruntas in vremurile bune in multe sectoare de activitate, lucrurile s-au inrautatit. Ca sa scape, patronii au avut o singura mutare de facut: gasirea unui avocat bun insolventa faliment Timisoara care sa-i scoata din prapastie. De mai bine de 16 ani, Casa de avocatura si expertiza contabila Alexandru, Andreas si Asociatii, locul unde este de gasit oricand un avocat Timisoara specializat in insolventa, de pilda, ofera celor interesati cele mai bune servicii in situatii de insolventa, faliment si lichidare. Impreuna cu avocatii angajati ai casei de avocatura, practicienii in insolventa de la Casa de Insolventa Alexandru Pusa IPURL lucreaza la cele mai complicate cazuri de firme sau societati aflate in situatii disperate, gasind mereu cele mai usoare cai de scapare din situatia data. Oricare avocat bun insolventa faliment Timisoara este ales, va face tot ce ii sta in putinta pentru a asista societatea si creditorii, pentru recuperarea creantelor, administratorii, pentru a scapa de raspundere personala.

Un avocat Timisoara de la Casa de avocatura si expertiza contabila Alexandru, Andreas si Asociatii va supraveghea indeaproape transferul de bunuri in contul datoriilor comerciale sau vanzarea lor daca apare si executarea silita. Acelasi avocat bun insolventa faliment Timisoara va reprezenta si asista clientii in orice negocieri si va solutiona contestatiile la tabelul de creante. Nu in ultimul rand, avocatii vor reprezenta clientii care au semnat contractele de prestari servicii in orice imprejurare de natura juridica, indiferent de implicatii si participanti.

No comments:

Post a Comment