Lenjeria intima. Fapte uluitoare pe care trebuie sa le stii

Lenjerie intima pentru mormoni. Mormonii sunt o secta care a iesit in evidenta in ultimii ani dupa ce a iesit la iveala ca in credinta lor a avea mai multe femei in rolul de sotii e perfect normal. Desi pare un scenariu excelent pentru un film porno de calitate, mormonii sunt foarte stricti in afara mariajului si au legi care impun abstinenta ca metoda de control al stimulului sexual. Nu au voie nici macar sa se masturbeze si sa mai scape de tensiunea acumulata.

Castitatea se manifesta si in lenjeria purtata. Lenjeria intima mormona, si pentru barbati, si pentru femei, este vazuta ca un simbol al loialitatii fata de biserica. Setul consta intr-un tricou si niste boxeri simpli, inchisi complet, fara fante pentru barbati in zona organului sexual masculin, amble de culoare alba. Au si insemne religioase prin zona partilor intime ale corpului si la spate si pot fi cumparate doar de pe site-ul bisericii sau de la magazine speciale. In 2012, Mitt Romney s-a batut in campania electorala cu insusi Obama, in jurul sau facandu-se glume-ne referim la Mitt, pentru faptul ca era mormon. Slipi sexy pentru bebelusi si copii. Compania Abercrombie & Fitch a atras foarte multe critici cand a lansat in 2002 tricouri cu niste caricaturi asiatice continand mesajul „Serviciul de spalatorie al fratilor Wong-Doi Wongi pot sa o faca alba”.

Critici si mai mari au aparut cand aceeasi companie a lansat o linie de slipi sexy pentru fetite. Mesajele care le-au insotit erau aluzive si cu tenta sexuala: eye candy si wink wink… Compania s-a aparat si a spus ca lenjeria intima pentru fetite a fost gandita pentru a scoate in evidenta frumusetea si delicatetea corpului feminin micut. Desi copiii erau incantati de inventie, parintii nu prea erau de acord, iar vanzarile au scazut.

No comments:

Post a Comment