Cum alegem jacheta ideala pentru barbati

Alegerea jachetei perfecte astfel incat sa complimenteze silueta unui barbat si sa il faca sa arate impecabil, a fost intotdeauna o provocare. Nu de putine ori vedem barbati cu jachete prea largi pentru marimea lor, sau cu maneci prea lungi, sau dimpotriva cu jachete prea scurte pentru o silueta nu tocmai filiforma. Asa incat cateva sfaturi legate de cum sa alegem jacheta barbati care sa se potriveasca perfect se impun.

Astfel, fie ca vorbim despre o geaca din piele de la http://www.grandprix-originals.ro, destinata barbatului activ, pasionat de viteza si de autombile, fie ca vorbim despre o jacheta obisnuita, casual, vom reusi sa gasim produsul care sa ne faca sa parem mai inalti, mai supli si chiar mai musculosi. Exista anumite proportii pe care ochiul uman le percepe ca fiind armonioase si in consecinta placute. „Proportia de aur” pe care o intalnim in arta este valabila si in cazul alegerii vestimentatiei pentru corpul uman, mai ales ca nu intotdeauna barbatii au un corp bine proportionat, iar atunci este cu atat mai necesar sa gasim haine care sa ascunda defectele si sa puna in valoare calitatile. Stilul slim va fi intotdeauna cel mai cautat si in general este si cel mai indicat. Asa ca primul sfat ar fi acela de a alege jachete cat de slim posibil, care sa defineasca torsul si talia.

Lungimea ideala a jachetei se opreste in zona taliei (trecan putin peste talie) si nu merge pana in dreptul coapselor, acesta din urma fiind un model de jacheta de evitat. Manecile jachetei ideale nu trebuie sa depaseasca linia incheieturii. Pielea este un material gros si care in general adauga volum, acesta fiind si motivul pentru care se recomanda extrema atentie la marimea aleasa, caci orice centimetru in plus al jachetei adauga centimetri in plus siluetei celui care o poarta.

No comments:

Post a Comment