Despre infertilitate si solutii pentru tratarea infertilitatii

Se poate vorbi de infertilitate, atunci cand, dupa o viata sexuala regulata, fara contraceptie, in decurs de un an, nu apare sarcina. Infertilitatea este o problema cu care se confrunta peste 15% din cuplurile din Romania.

Definitia infertilitatii este rigida deoarece se raporteaza la o perioada fixa, 12 luni, insa aproximativ 90% din cupluri concep dupa primul an de coabitare, dar exista posibilitatea conceptiei spontane si in urmatorii ani, desi rata fecundabilitatii scade cu fiecare an.

Un control amanuntit al ambilor parteneri inainte de a se incepe un tratament impotriva infertilitatii este absolut necesar. Se vor controla activitatea hormonala, ritmul menstrual si anatomia femeii. Se vor prescrie vitamine prenatale care vor indeparta riscul avortului si eventuale problemele genetice.

Daca nu au trecut 12 luni de raporturi sexuale neprotejate, nu putem vorbi de infertilitate. In aceasta situatie si, mai ales in caz de infertilitate, se prescriu medicamente naturiste si nu numai, care sa contrubuie la remedierea problemei.

In ultimii ani, s-a pus foarte mare pret pe administrarea de medicamente naturiste infertilitate, deoarece acestea sunt inofensive si prezinta urmatoarele avantaje:
Au in componenta ingrediente 100% naturale care nu influenteaza in mod negativ sanatatea organismului;
Nu afecteaza flora comensala (bacteriile „bune”) si nu au impact negativ asupra celulelor proprii organismului;
Ofera o alternativa sigura la antiseptice, antibiotice si medicamentele de sinteza;
Nu contin parfum si nici ingrediente de origine animala;
Nu contin substante chimice agresive;
Nu contin conservanti sintetici sau chimici.
Contin numai conservati naturali;
Nu contin alcool;
Sunt non-toxice, nu irita pielea si nu provoaca alergii;
Nu interfereaza cu alte medicamentele administrate concomitent;
Accelereaza regenerarea naturala a celulelor;
Contin numai ingrediente active 100% naturale;
Nu dezvolta efecte secundare negative.

Tot mai multi specialisti in infertilitate recomanda administrarea de suplimente si medicamente naturiste deoarece, cele mai multe cazuri de infertilitate sunt cauzate de stres, oboseala, ci nu de o boala in sine. Medicamentele naturiste au rolul de a trata, insa, inainte de toate, au rolul de a mentine corpul sanatos si apt din toate punctele de vedere.

No comments:

Post a Comment