Idei de rochii de vara in 2014

In 2014, pare aproape imposibil de stabilit trendurile in privinta rochiilor pentru sezonul estival, deoarece specialistii in fashion propun o varietate foarte generoasa de modele, texturi, taieturi, lungimi. Rochiile de vara sunt, fara doar si poate, cele mai cautate in sezonul estival, principalul motiv pentru care designerii au creat atat de multe modele, pentru toate gusturile si preferintele. 

Anul acesta, in materie de culori, se poarta nuantele pastelate dar si cele foarte puternice precum rosu, albastru sau portocaliu.

Fie ca esti o fashionista convinsa sau doar o impatimita a shoppingului, este absolut necesar sa fii informata cu ceea ce propun designerii in materie de rochii de vara.  Din multimea de rochii de vara disponibile in magazinele traditionale sau pe care ti le pune la dispozitie un magazin de haine online, este destul de greu sa te hotarasti ce sa alegi, mai ales atunci cand ai un buget limitat.

In aceasta vara poti alegeti din 5 modele de rochii aflate in tendinte. Alege ceea ce ti se potriveste din urmatoarele trenduri in materie de rochii de vara:

1. Rochie de vara cu buline: avand un aer retro si inocent, aceasta rochie te salveaza in multe circumstante. Este perfecta pentru examene, intalniri cu parintii iubitului sau alte momente in care trebuie sa iti pui in valoarea feminitatea.

2. Rochie de vara cu peisaj: aceasta tip de rochie este potrivit firilor mai indraznete. Cu peisaje cu flori sau animale, cu siguranta aceasta este rochia de care ai nevoie sa iesi din anonimat si sa atragi atentia celor cu care intri in contact.

3. Rochie de vara plisata: acest model de rochie este in voga de ceva vreme. Daca nu ai o astfel de rochie, te sfatuim sa investesti in ea, deoarece, cu siguranta, va mai fi in atentia designerilor si stilistilor si in urmaroarele sezoane. O poti considera o investitie pe termen lung.

4. Rochie de vara in stilul anilor 20: desi este un model vechi, este cel mai nou trend al anului 2014. Daca vrei sa iti impresionezi prietenii si sa starnesti invidia tuturor la o petrecere, tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi o astfel de rochie cu totul speciala. Cele mai frumoase sunt cele din matase fina alba sau cele in nuante mai puternice, pentru un look fresh.

5. Rochie de vara neon: nuantele tari sunt in voga in acest sezon, asa ca, daca se numara printre preferatele tale, nu ezita sa o achizitionezi. Ca sa temperezi putin „socul” pe care il produce aceasta rochie, alege croieli feminine, in stilul anilor 50 sau croieli minimaliste in stilul anilor 60.

No comments:

Post a Comment